RCG FAST SECURITY LOGO

MONTAJ PROFESIONIST

pentru automatizarile de porti

Asigurarea confortului și a siguranței vin de la

RCG

FAST SECURITY

Companiile profesioniste pun accent pe două deziderate care pentru RCG FAST SECURITY sunt obiective majore: siguranță și confort. Dacă siguranța asigură integritatea clădirii și a angajaților din interiorul ei, confortul este la fel de important. Toți angajații unei companii dau randamentul scontat dacă au în permanență sentimentul de siguranță și dacă au parte de un mediu de lucru relaxant și îmbietor. Astfel, orele de lucru nu vor mai fi o corvoadă, iar productivitatea va atinge cote maxime. Prin urmare, câștigul este de ambele părți: ale angajaților, dar și ale angajatorilor. Deși necesare, siguranța și confortul nu sunt întotdeauna ușor de oferit angajaților, mai ales că de cele mai multe ori costurile aferente acestor servicii depășesc bugetul pe care o companie ar fi dispusă să îl plătească.

Aspect important: necesitatea acestor servicii trebuie să primeze, iar factorii decidenți, cei răspunzători cu implementarea acestor proceduri trebuie să aibă în vedere că există firme care oferă servicii de calitate la prețuri accesibile, fără a da bugetul firmei peste cap.

Exista si in Romania o astfel de firma?

Da, noi la RCG FAST SECURITY, asigurăm instalațiile de sisteme de acces pentru orice companie care pune preț pe siguranță și care dorește monitorizarea tuturor persoanelor care intră în contact direct cu teritoriul privat al firmei, dar și confortul angajaților, prin implementarea serviciilor de automatizări, cum ar fi montajul de automatizări pentru porți.
Particularitatea RCG FAST SECURITY: automatizările pentru porți pe care le oferim tuturor partenerilor noștri au la bază o serie de componente esențiale care sunt montate pentru a funcționa ca un sistem de sine stătător, acționat de un cod sau de niște senzori care pot primi un impuls telecomandat sau pot detecta orice mișcare pentru a acționa mecanismul porților.

Suntem soluția ideală: oferim servicii adaptate dorințelor dumneavoastră

De ce montaj pentru automatizările de porți oferite de RCG FAST SECURITY?

Indiferent că vă doriți uși batante sau culisante, RCG FAST SECURITY este alături de dumneavoastră, dar și de companiile pe care le reprezentați, pentru a vă asigura montajul de automatizări a porților pe care îl alegeți ca fiind reprezentativ pentru zona în care le amplasați.

Prin automatizările de porți este asigurată siguranța dumneavoastră și a angajaților dumneavoastră, automatizarea fiind procesul de securitate prin care nu se acordă acces în interiorul unui imobil celor care nu pot prezenta un act de identitate sau o cartelă de acces.

Prin automatizările de porți vă este respectată comoditatea. Automatizările sunt metoda prin care căile de acces pot fi deschise ușor, fără să fie blocat tranzitul unui grup mai mare de oameni sau al mașinilor care pot, în acest mod, să pătrundă mai rapid într-un spațiu.

Planul tarifar este unul dintre motivele pentru care vă recomandăm să alegeți RCG FAST SECURITY în vederea automatizărilor. Oferim aceste servicii la tarife pe care orice companie din România le poate susține. Tarife mici pentru standarde înalte!