Aveți o companie performantă?

Alegeți performanța și în materie de instalații electrice!

Solicitați o evaluare

Pentru o evaluare exactă a parametrilor lucrării, trimiteți o solicitare , iar specialiștii noștri vă vor contacta pentru a stabili detaliile
GRATUIT

RCG FAST SECURITY asigură instalații profesioniste la prețuri fără concurență

Funcționăm de 20 ani pe piață, timp în care am acumulat suficientă experiență. De fiecare dată, tratăm fiecare lucrare cu simț de răspundere și simț de execuție exemplar, indiferent de dimensiunea acesteia. Suntem capabili de lucrări de amploare, tocmai de aceea avem în palmares și clienți care au apelat la noi pentru montarea instalațiilor electrice pentru o întreaga clădire de birouri.

Prima etapă pe care o parcurgem împreună cu potențialul client: discuția pentru fixarea unei direcții generale, dar și pentru furnizarea unui termen pentru execuția lucrării. De asemenea, furnizăm pachetul tarifar, fără ca dumneavoastră să aveți teama că acesta va crește după ce lucrările sunt demarate. Toată această etapă o veți parcurge împreună cu echipa de birou a RCG FAST SECURITY, echipă cu know-how și competențe în comunicare. După această etapă, urmează una la fel de importantă: echipa de teren se prezintă pentru a monta instalațiile electrice.

Suntem ași în materie de instalații electrice

Iată 5 motive pentru care să alegeți RCG FAST SECURITY

1. Nu facem rabat de la calitate pe niciun palier. Așadar, serviciile, personalul, echipamentul sunt toate de cea mai bună calitate materială și umană
2. Promptitutinea. Intervenim în cel mai scurt timp posibil în zona București-Ilfov. Acest criteriu i-a determinat pe mulți clienți să ne aleagă.
3. Prețul avantajos. Oferim un pachet la un preț corect: atât prețul pentru instalațiile electrice, cât și costurile aferente manoperei sunt, în prealabil, discutate cu clientul.
4. Deținem autorizația de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General al Poliției Române. Autorizația este o dovadă în plus că facem ce trebuie, cum trebuie.
5. Experiența de peste 15 ani în domeniu, experiență care este cuantificabilă în lucrări ireproșabile și clienți mulțumiți.

Ce execuții de instalații electrice asigurăm?

  • De amploare
  • De bază
  • Interioare, aferente clădirilor
  • Instalații de împământare și paratrăsnet