RCG FAST SECURITY LOGO

Măsuri de securitate la incendiu

Incendiile au făcut de-a lungul timpului foarte multe victime. Evenimente foarte periculoase, fără control în timp și spațiu, acestea necesită o intervenție organizată în scopul întreruperii. Dar există și alte măsuri care pot controla declanșarea unui incendiu, respectiv instalațiile antiincendiu.

Un incendiu nu vine la pachet cu întrebarea “viața sau bunurile?”. Riscul ca viața dumneasvoastră să fie pusă în pericol este la fel de mare ca cea de pierderi materiale. Este suficient contactul cu fumul pe care îl degajă flăcările pentru a se înregistra pagube materiale sau pierderi de vieți omenești. În zilele noastre, companiile își asigură bunurile, dar, cu toate acestea, există printre acestea și materiale care ar putea să nu mai fie recuperate. Recomandarea RCG FAST SECURITY în acest caz: un sistem performant de detecție a incendiilor și câteva instalații de stingere a incendiilor, acestea pot minimiza orice tip de pagube

RCG FAST SECURITY deține autorizație pentru ca viața și bunurile să vă fie în siguranță!

Solicitați o evaluare

Pentru o evaluare exactă a parametrilor lucrării, trimiteți o solicitare , iar specialiștii noștri vă vor contacta pentru a stabili detaliile
GRATUIT

Cele mai bune echipamente plus servicii performante de montaj a instalațiilor antiincendiu sunt garanția că sunteți feriți de pericol. Dar, pentru a avea parte de acestea, aveți obligația de a alege o companie competentă și profesionistă, cum este RCG FAST SECURITY. Echipa firmei noastre de instalații RCG FAST SECURITY are peste 20 ani de expertiză în acest domeniu și numai clienți mulțumiți. Pe lângă experiență și profesionalism, ne definesc rigurozitatea, organizarea și seriozitatea echipelor care fac un parteneriat. Avem o echipă dedicată de birou care analizează cererea, revine cu o ofertă către client, dar avem și o echipă de teren care se ocupă de instalarea acestor sisteme.

Colaborați cu echipe autorizate! RCG FAST SECURITY deține autorizație

Un aspect foarte important: suntem autorizați de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.
Deci, avem o competență validată și garantăm servicii sigure, de calitate și recunoscute de o autoritate în domeniu.

Echipamente profesionale pentru instalațiile antiincendiu

Iată ce putem monta în clădirea dumneavoastră:

UTC Fire&Security din seria Aritech-Kilsen sisteme adresabile
UTC Fire&Security sisteme convenționale
C-TEC sisteme adresabile și convenționale protocol Hochiki
Teletek sisteme adresabile
Teletek sisteme convenționale
Sisteme de detecție gaz pentru mediul industrial
Bentel sisteme adresabile și convenționale

Fără alarme false, detectare timpurie

Prevenția și detectarea la timp a incendiilor sunt primul pas pe care puteți să îl inițiați pentru siguranța tuturor celor din interiorul companiei dumneavoastră! Alegând RCG FAST SECURITY, aveți garanția detectării foarte timpurie a oricărui potențial incediu. De asemenea, nu veți avea parte de emiterea unor alarme false care au efectul de a-i panica pe cei aflați în interiorul unei clădiri. RCG FAST SECURITY este o companie de încredere pentru orice client care își dorește un sistem performant de detecție a incendiilor.

CONTACT