REPARAȚII

SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Un sistem de supraveghere funcțional vede tot. Dacă vede tot, te protejează sigur. Dacă te protejează sigur, înseamnă că ai ales să fie reparat de RCG FAST SECURITY

Rata infracțiunilor a crescut foarte mult în ultima perioadă. Vestea bună este că și tehnologia a avansat și este pregătită să vină de hac răufăcătorilor, condiția fiind ca și persoanele fizice, dar și companiile să recurgă la metode pentru sporirea siguranței. De exemplu, camerele de supraveghere sunt cea mai la îndemână metodă pentru monitorizarea unei clădiri. În cele in urmă, pentru asigurarea siguranței celor din interiorul ei.
În primul rând, aveți obligația de a alege o echipă profesionistă pentru instalarea camerelor de supraveghere. Apoi, tot o echipă profesionistă trebuie să asigure mentenanța pentru situațiile în care aceasta se defectează.

RCG FAST SECURITY este echipa de care aveți nevoie!

Din momentul în care ne contactați pentru o defecțiune a sistemului de supraveghere video,
puteți avea siguranța că intervenim în cel mai scurt timp.
În plus, veți fi tarifați cu un preț corect, accesibil,
raportul preț-lucrare fiind corect și avantajos pentru dumneavoastră.

Ne asigurăm că vă asigurăm!

Asigurăm mentenanță preventivă, dar și corectivă

Asigurăm mentenanță preventivă pentru a verifica sistemul, a ne asigura că funcționează ireproșabil. Facem acest lucru la un interval calculat, care se impune. Totodată, asigurăm și mentenanță corectivă: reparăm atunci când apar defecțiuni ale sistemelor de supraveghere. În ambele situații, suntem rapizi, profesioniști și ieftini.

Știm că vă simțiți în siguranță atunci când camerele de supraveghere sunt on, pregătite să surprindă orice. Tocmai pentru că prețuim siguranța, securitatea dumneavoastră, echipa RCG FAST SECURITY este pregătită să vă ofere:

Lucrări executate de o echipă profesionistă, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul instalațiilor de securitate
Siguranța că lucrați cu cine trebuie, avem autorizare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General al Poliției Române
Un preț accesibil