indicatii

Reparații alarme

Repară alarma rapid

cu
RCG FAST SECURITY​

Atunci când cineva pătrunde prin efracție în locuință sau în incinta companiei, o alarmă instalată poate face diferența între păstrarea valorilor și pierderea acestora, dar, și mai grav, între viață și moarte. Pentru că o alarmă poate proteja împotriva oricărui tip infracțional.
În prezent, în mass-media sunt prezentate periodic cazuri de intrări prin efracție, metode prin care hoții reușesc să pătrundă în locuințe sau în sedii de companii. Ținta acestor infractori sunt de regulă locurile în care se găsesc bunuri materiale, de valoare, fie că vorbim de bani, bijuterii sau aparate electrocasnice, dar și bunuri care au o altfel de valoare și pentru a căror recuperare se investesc, ulterior, timp, bani și energie: actele importante. Dar o alarmă bine montată poate să prevină aceste inconveniente prin rolul său capital: atrage atenția celor din jur și alertează organele responsabile cu împiedicarea unor astfel de acte ilegale. În plus, o alarmă declanșată este intimidantă și pentru infractor, în multe situații determinându-l să renunțe la actul de sustragere sau distrugere de bunuri.

ECHIPĂ PROFESIONISTĂ

Tarif avantajos, intervenție rapidă, alarmă funcțională

În orice zonă a Galațiului intervenim cu rapiditate maximă atunci când primim o solicitare pentru remedierea unei probleme a sistemului de alarmă. Rapiditatea plus prețul accesibil sunt doar două dintre atuuri. Adăugați la acestea și profesionalismul, dar și experiența de peste 20 de ani.

SIGURANȚĂ CERTIFICATĂ​

Noi punem siguranța clienților noștri pe primul loc.
Suntem certificați de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, dar și de către Inspectoratul General al Poliției Române, ceea ce înseamnă că suntem acreditațioferim siguranță.