Instalarea alarmelor - obligativitate pentru protecție maximă

Ne dorim ca bunurile noastre să fie protejate, dar mai presus de orice, ca viața noastră să fie în siguranță. Pericolele au cunoscut un exod din punct de vedere cantitativ și au ajuns să pândească la tot pasul.

Sediile companiilor au devenit o țintă pentru răufăcători. Tocmai de aceea, o companie, indiferent de dimensiunea ei, de numărul de angajați, are obligativitatea de a le asigura tuturor angajaților siguranță deplină.

Instalarea unui sistem de alarmă performant poate să asigure siguranța deoarece combate mai multe tipuri de potențiale pericole la adresa bunurilor și personalului aflat într-o clădire de birouri.

Ce anunță o alarmă declanșată?

O intrare prin efracție sau orice alt eveniment de tip infracțional

foc

Un potențial incendiu sau o potențială inundație, tocmai pentru că sunt dotate cu senzori fini care analizează temperatura sau umiditatea dintr-un anumit spațiu.

Care sunt elementele de structură ale sistemelor de alarmă?

  1. Centrala de alarmă. Aceasta este responsabilă cu gestionarea informațiilor de la senzori și procesarea acestor informații în funcție de starea sistemului. Orice sistem central de efracție are rolul de a semnaliza, optic sau acustic, detectarea unei intruziuni într-un spațiu protejat
  2. Componente periferice. Tastaturile sau modulele expandatoare sunt elementele responsabile de extinderea numărului de intrări și comandă a sistemului, prin operațiuni precum activare/dezactivare, oprire alarmă, citire jurnal de evenimente.
  3. Dispozitive de avertizare. De regulă, sistemele de alarmă sunt prevăzute cu sirene sau lumini stroboscopice de mare intensitate.
  4. Dispozitive de comunicare la distanță: comunicatoare telefonice cu mesaj vocal sau digital, interfețe seriale sau TCP/IP.
Contactați RCG FAST SECURITY și alarma o să pornească în caz de pericol

RCG FAST SECURITY montează sisteme de alarmă performante, iar echipa noastră își ia angajamentul ca operațiunea de montaj să fie îndeplinită în cele mai sigure condiții, în cel mai scurt timp posibil. Ce mai putem face pentru dumneavoastră?
Putem să vă oferim servicii la un pachet tarifar atractiv de accesibil. De asemenea, menținem în permanență comunicarea cu beneficiarii pentru a ne asigura că planul propus este conform dorințelor și necesităților, dar și pentru a ne asigura că aceștia se declară mulțumiți de operațiune în sine.

AVERTISMENT!

Atunci când alegeți o echipă pentru instalarea unor sisteme speciale, trebuie să vă asigurați că aceasta are suficientă experiență, că are un istoric bogat în astfel de lucrări, clienți mulțumiți. În caz contrar, riscați o lucrare inutilă, care în loc să vă aducă beneficii, vă aduce prejudicii.

RCG FAST SECURITY merită să fie prima opțiune în materie de montaje a sistemelor de alarmă pentru cât mai multe companii care prețuiesc securitatea.