REPARAȚII PORȚI AUTOMATIZATE

Automatizările de porți vă fac viața sigură!
Asigurați-le și lor viață sigură!

Asigurați-le mentenanța cu RCG FAST SECURITY!

Automatizările de porți sunt o măsură de siguranță, acestea asigură, securizează, fluidizează tranzitul persoanelor într-o instituție, în incinta unei companii prin intermediul unei telecomenzi, ale unui card sau ale unui cod. Astfel, se restricționează accesul persoanelor neautorizate. Dacă în cazul proprietăților personale, aceste automatizări sunt recomandate, în cazul companiilor, ele nu sunt doar recomandate, ci sunt imperios necesare. Prin această măsură, se asigură securitatea angajaților, fiind o investiție excelentă în acest sens. Condiția primară: să fie montate de către o echipă profesionistă.

Uzura și alți factori duc la stricarea instalațiilor de automatatizări ale porților
Soluția: repararea lor

Firmele profesioniste asigură calitatea lucrărilor, iar echipa RCG FAST SECURITY vă aduce la cunoștință încă de la începutul lucrărilor că, în timp, aceste instalații pot suferi defecțiuni. Însă, echipa RCG FAST SECURITY are incluse în gama serviciilor oferite și operații de mentenanță și reparații pentru automatizările de porți.

RECOMANDARE

apelați la experți în domeniu,
apelați la RCG FAST SECURITY

Recomandarea RCG FAST SECURITY este să apelați la experți în domeniu atunci când se impun servicii de reparații. Totodată, recomandăm ca serviciile de instalare, cât și cele de mentenanță și reparații să fie efectuate de aceeași echipă. În concluzie, vă recomandăm să apelați la…noi! Pe lângă cei 15 ani de expertiză, avem și un alt argument imbatabil pentru a vă convinge: autorizația de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, dar și de către Inspectoratul General al Poliției Române. Avem dotările tehnice necesare atât pentru a asigura condiții preventive de funționare în parametri normali, dar și dotări tehnice care ne permit operațiuni corective atunci când sunt necesare reparațiile automatizărilor de porți.
Intervenim la timp, în cel mai scurt timp posibil astfel încât orice tip de eroare din cadrul unui sistem de automatizări de porți să fie remediat
Vă oferim un preț corect, accesibil, mult mai bun față de tarifele companiilor concurente
Rezolvăm orice problemă, orice defecțiune, indiferent de natura acesteia